Rólunk

A Datron Távközlési Zrt. Magyarországon bejegyzett, kizárólag magyar természetes személyek tulajdonában levő zártkörűen működő részvénytársaság, amely a földrajzi helytől függetlenül igénybe vehető távközlési és informatikai szolgáltatások fejlesztésére és nyújtására szakosodott.
A vállalat munkatársainak több évtizedes, a távközlés és informatika számos területére kiterjedő tapasztalata garantálja ügyfeleink számára az elérhető legjobb minőségű szolgáltatásokat.

Szolgáltatásainkat és Minőségpolitikánkat úgy alakítottuk ki, és úgy működtetjük, hogy az megfeleljen ügyfeleink elvárásainak, a hazai és a nemzetközi előírásoknak, biztosítsa minőségügyi és információ biztonsági céljaink megvalósulását.

2016. május 5-től a NATO AQAP 2110 katonai minőségbiztosítási követelményeknek is megfelelünk.

Az ISO/IEC 27001 nemzetközi szabvány szerint kialakított Információbiztonság Irányítási Rendszerünkről 2016. április 18-tól rendelkezünk független tanúsítvánnyal.

2015. június 30-val az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény vonatkozó rendelkezésében meghatározottaknak megfelelve – a Hunguard Számítástechnikai-, informatikai kutató-fejlesztő és általános szolgáltató Kft. által – tanúsított zárt elektronikus információs rendszerrel rendelkezünk.

Az ISO 9001 nemzetközi szabvány szerint kialakított Minőségirányítási Rendszerünket 2015. április 13-tól folyamatosan, független tanúsítással működtetjük.

2013. november 29-től az online pénztárgép és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal közötti adatkapcsolatot biztosító szolgáltatást a 3/2013. (II. 15.) NGM rendelet alapján nyújtjuk.

2017. májusától a minősített adat védelméről szóló 2009. évi CLV. törvény 16. §-ban, valamint az iparbiztonsági ellenőrzés és telephely biztonsági tanúsítvány kiadásának részletes szabályairól szóló 92/2010. (III.31.) Korm. rendelet 6. §-ában foglaltakkal összhangban Szigorúan Titkos szintű Telephely Biztonsági Tanúsítvánnyal rendelkezünk.